Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Σκοτώνουν ακόµη και για λίγα ευρώ...

Εκρηξη στις δολοφονίες από την αρχή του χρόνου διαπιστώνει η Αστυνοµία. Μάλιστα, οι εκτιµήσεις αναφέρουν αύξηση σε ποσοστό που ξεπερνάει το 40% σε σύγκριση µε το αντίστοιχο χρονικό διάστηµα του 2010, όπως αποκαλύπτεται από τα καθηµερινά δελτία εγκληµατικότητας. 
«Τα πράγµατα έχουν γίνει πολύ άγρια. Πολλά όπλα κυκλοφορούν και χρησιµοποιού- νται ακόµη και για ληστείες σεπερίπτερα και µίνι µάρκετ», λέει στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ. που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κυρίως για τους ηλικιωµένους.
«Σε διάστηµα µικρότερο του ενός µήνα καταγράφηκαν 5 δολοφονίες ηλικιωµένων ανθρώπων σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σύµφωνα µε τα πρώτα στοιχεία, τα θύµατα είχαν κάνει ανάληψη των χρηµάτων τους από τους τραπεζικούς τους λογαριασµούς τις προηγούµενες ηµέρες», αναφέρει.
Οι περισσότεροι από τους ηλικιωµένους πέθαναν από την ασφυξία που τους προκάλεσαν τα δεσµά µε τα οποία τους ακινητοποίησαν οι ληστές. ∆εκάδες επίσης είναι οι καταγγελίες για ληστείες εις βάρος ηλικιωµένων µε σκοπό να τους αρπάξουν το κοµπόδεµα.
πηγη:tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου